Dubtes, inseguretats o problemes sobre la teva sexualitat, o la de la teva parella? Estem al teu costat per donar-te solucions. Comptem amb la col·laboració de la Rosa Padrosa que és psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella.

Et deixo unes paraules de la Rosa i un full de contacte per si t’interessa fer una consulta o demanar una visita personalitzada.

Rosa Padrosa SexòlogaLa meva feina a consulta consisteix en acompanyar aquelles persones que desitgen millorar algun aspecte d’aquesta part més íntima de la vida. Quan no estic a consulta clínica, també em dedico a la formació i divulgació de temes relacionats amb la sexualitat.

Ja fa molts anys que la sexualitat està envoltada de mites i tabús que han provocat i provoquen molta repressió i a vegades, fins i tot malestar a les persones. Encara ens queda molta feina per fer, moltes creences per trencar i molts coneixements per aprendre. I la finalitat de fer-ho és poder viure d’una manera sana i activa la nostra sexualitat. Això és el que ens proposem amb la Clara, aportar el nostre granet en aquest camí, a través d’articles, xerrades i tallers.

Em trobareu de forma activa al Facebook Rosa Padrosa Sexòloga i a la web.